Uw vraag

Help, corona! Wat nu?

Antwoord door Lien Schoofs

Het coronavirus breidt zich in sneltempo uit. Wat kan of moet je als ondernemer doen om het virus tegen te gaan? En wat als je zelf getroffen wordt? Welke impact kan dat op je onderneming hebben? En kan je dan beroep doen op steunmaatregelen? Agentschap Innoveren & OndernemenUNIZO & Voka lijsten alle mogelijke vragen en antwoorden op. Je vindt alle info via deze links:

VLAIO

Unizo

Voka

Met concrete vragen over jouw situatie kan je ook bij de coronalijn van Unizo terecht: 0800 20 750 📞

Uiteraard blijft ook Startup 2440 voor jullie klaarstaan! Wij willen al onze jonge ondernemers een ❤️ onder de riem steken in deze moeilijke periode.

En onthou: blijf in uw kot. Zie deze woelige periode als de ideale broeikas waarin je idee (verder) kan groeien. Pak to do's vast die zijn blijven liggen, optimaliseer waar je kan, evalueer de afgelopen periode en stel nieuwe doelen. Of maak je idee concreet door ons een berichtje te sturen. We helpen je graag op weg!

Lien Schoofs

Projectmedewerker Startup 2440 binnen de dienst Ondernemen van Stad Geel