Ondernemingshubs

Startup 2440 is een partnerschap tussen Stad Geel, Thomas More Kempen, KU Leuven Campus Geel en Jeugdhuis De Vonk om ondernemerschap bij jongeren een duwtje in de rug te geven. Op deze pagina stellen we de ondernemingshubs binnen de verschillende partnerorganisaties graag aan je voor!

Startpunt Ondernemen

Startpunt Ondernemen is de ondernemingshub van Thomas More. We inspireren en stimuleren studenten, docenten en partners tot meer innovatie, creativiteit en ondernemerschap, omdat we geloven dat deze future proof skills nodig zijn om een positieve impact in je job, je leven en de wereld te creëren. Van laagdrempelige events en ondernemende vakken tot coaching voor studenten die klaar zijn om de stap naar ondernemerschap te zetten, we bieden ondersteuning en empowerment aan op maat van elke student. Zit je met vragen? Heb je een kick-ass idee? Kom op de koffie. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meer weten?

Contactcentrum Ondernemen Stad Geel

Het Contactcentrum Ondernemen van Stad Geel verwelkomt jonge ondernemers (in spé) met open armen. Broed je op een geweldig idee om een zaak te starten of heb je al een concreet plan? Dan kan je bij de stad terecht voor een startersgesprek. In zo’n gesprek krijg je heel wat nuttige tips en meer uitleg over wettelijke vergunningen. Nood aan gespecialiseerde hulp? Dan word je meteen naar de juiste partner doorverwezen.

Meer weten?

Broeikas

Maak van jouw droom een straffe onderneming. Je scherpt jouw skills aan, krijgt bakken inspiratie en coaching op maat. Broeikas doet de jonge ondernemer in jou groeien. Elk idee is welkom: van geen idee, pril idee tot concreet idee. Daarnaast kan je in De Kas, de co-werkplek in Jeugdhuis De Vonk, terecht.

Meer weten?

cocoon2440

Een goed idee? Doe er wat mee! Wij helpen je graag op weg @ cocoon2440. cocoon2440 is de co-working, co-creatie en ondernemerschapsruimte van KU Leuven in Geel (Stationsstraat 24, 2440 Geel). Via dit initiatief ondersteunt en stimuleert KU Leuven ondernemerschap bij jongeren. Naast het ontplooien van ondernemende vaardigheden kan je in het atelier terecht om aan de slag te gaan met je eigen innovatief project.

Meer weten?