Over Startup 2440

Startup 2440 is een project in Geel om ondernemerschap bij jongeren te bevorderen. Het kadert in een Vlaams subsidieproject, en de partners zijn de stad Geel, Thomas More, KU Leuven en jeugdhuis De Vonk.

Wij leren je meer over ondernemerschap. We bieden heel laagdrempelig events aan waarin je kennismaakt met ondernemerschap. Je hoeft immers geen ondernemer pur sang te zijn om ondernemende vaardigheden te hebben.

Verder hebben we ook een aanbod waarin je vaardigheden kunt opdoen. We bieden heel wat vakken en cursussen aan waardoor jij wat sterker in je schoenen leert staan en specifiek aan de slag gaat met bepaalde ideeën.

Ben je er klaar voor? Wil je de sprong wagen en je in het dolle avontuur van een eigen zaak gooien? Dan zijn we er uiteraard ook voor jou. We gaan samen met jou door alle fases van het project. Van pril idee tot concreet businessplan.

We laten je springen. Maar niet in het ongewisse. We staan je bij met raad en daad en hopen dat jouw droom kan groeien.

Wil je meer weten?

Stuur ons dan een mailtje. Wij staan klaar.

Startup 2440 maakt deel uit van het ecosysteem voor jong ondernemen in Vlaanderen. VLAIO ondersteunt dit ecosysteem om ondernemerszin en ondernemerschap bij jongeren, en meer specifiek bij studenten, te stimuleren. Zo helpen we jongeren die nog studeren maar toch al zin hebben om te ondernemen, op weg. Ontdek de projecten in andere studentensteden op www.vlaio.be/jongondernemen – #jongondernemen