Event

BAAS XS / Pré-starter

Jeugdhuis De Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Startup 2440 slaat de handen in elkaar met BAAS!

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar jong en creatief ondernemerstalent in Geel. Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

Wat staat er op het programma?

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie.

Je kunt je inschrijven voor de hele week, voor bepaalde dagen of een enkele sessie!

WOENSDAG 23 OKTOBER | PRE-STARTER

18:30 | Sessie: MARKETING | door MaesMedia

Wie is je doelgroep en misschien nog belangrijker, op welke manier kan je je doelgroep bereiken? Alles over marketing, digitale media en socials. Swipe right?

19:15 | Sessie: CREATIEF ONDERNEMEN | door ANTWERP. POWERED BY CREATIVES

Creatief bezig, maar onzeker hoe je van je passie je beroep kan maken? Laat je inspireren en leer een aantal tips and tricks om succesvol creatief te ondernemen!

20:15 | Inspiratie: DIGITALE TRANSFORMATIE IN HEALTHCARE | door BlueHealth Innovation

Healthcare is booming business! Blue Health zorgt voor een digitale transformatie in de gezondheidssector, ze inspireren en ondersteunen start-ups, maar eens ze overtuigd zijn van je idee zorgen ze ook voor funding. Laat je inspireren!

 

Naast het algemene programma van BAASxs GEEL kun je je ook inschrijven voor individuele BAAS BABBELS met de aanwezige partners.

De BABBELS gaan parallel door aan het algemene programma (18:30 – 21:00). Elke babbel duurt 15 minuten. Per partner zijn er enkele tijdsslots beschikbaar.

First come, first served!

WOENSDAG 23 OKTOBER | PRE-STARTER

SECUREX – Hoe start je nu precies een vennootschap op én wat is de beste vennootschapsvorm voor je zaak? Securex geeft advies!