Event

Dag van de Ondernemer

Agora, Thomas More Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Op 17 november is het Dag van de Ondernemer, je begrijpt dat we die dag bij Startup 2440 niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. We voorzien om 12u30 in de aula van campus Geel een keynote door Jeroen Poels, CEO & founder van Deltaworx, een bedrijf dat jobstudenten verbindt aan bedrijven. Hij startte zelf als student-ondernemer en was te zien in het programma Jonge Wolven op Vier, en hij neemt het graag op voor jong ondernemend talent, dat vertelde hij aan de Tafel van vier. Dat wordt sowieso inspirerend voor andere jonge ondernemers!

Nadien voorzien we ook nog een gathering van student-ondernemers (in spé). Het is fijn om elkaar te leren kennen, om te luisteren naar de struggles en successen van anderen en om van elkaar te leren. Dus leer je mede student-ondernemers kennen en schrijf je in! We zorgen voor een hapje en een drankje. We nodigen ook heel wat nuttige partners uit die jou kunnen bijstaan in je ondernemersproces, denk aan Unizo, Voka, Acerta, Senior Consultants Vlaanderen, stad Geel, SBB, De Kwekerij, Vlajo, …

We vertellen je ook wat er nog op het programma staat, maar we luisteren ook heel graag naar wat jullie interessant zouden vinden. Een niet te missen moment dus!