Event

Failing forward: Faalfolie Turnhout

Thomas More Campus Turnhout, Campus Blairon 800, 2300 Turnhout

Op 16 November, de Dag van de Ondernemer, kan Failing Forward niet ontbreken. De Faalfolie trein stopt in Turnhout voor een inspirerende Faalfolie avond.

Ook deze keer weer ijzersterke verhalen van drie ondernemers.
Dirk Callaerts, Peter Decuypere & Martijn Rutten vertellen openhartig over hoe ze gefaald hebben, maar vooral ook hoe ze daar sterker uit zijn gekomen.

Programma:
18:30 – Welkom & registratie

19:00 – Plenair gedeelte (gratis)

  • Dirk Callaerts + Q&A
    Dirk Callaerts stond tussen de sterren van Hollywood met zijn baanbrekende 3D-technologie van Eyetronics. Angelina Jolie en Brad Pitt waren laaiend enthousiast over zijn scanningtechnieken. Maar dan stak zijn jarenlange mentor hem een mes in de rug en liet hem alleen met zijn woede over het onrecht dat hem was aangedaan. Dirk legt ons uit hoe hij die woede heeft omgezet in energie om opnieuw te beginnen.
  • Peter Decuypere + Q&A
    Peter Decuypere opende op 16 april 1994 de intussen legendarische technoclub Fuse. Hij dacht dat de wereld zat te wachten op een technoclub, maar het tegendeel bleek waar. Op een bepaald moment zag het er zo slecht uit, dat de initiatiefnemers er mee wilden stoppen. Peter Decuypere komt open en bloot vertellen over de fuckups in zijn carrière en wat hij daaruit geleerd heeft.
  • Martijn Rutten + Q&A
    Martijn Rutten was CEO en Co-Founder van Vector Fabrics, dat werkte aan baan­brekende oplossingen voor veelvuldig voorkomende en soms vitale problemen in softwaretechnologie. Maar na 9 jaar wilden de investeerders niet meer volgen en zo ging het veelbelovende bedrijf failliet. Maar Martijn is er niet de persoon naar om bij de pakken te blijven zitten. Zijn eigen verhaal helpt hem vandaag om startups te begeleiden.

20:30 – Netwerkborrel (22 EUR)