Event

Hoe online succesvol vindbaar zijn als starter

Voka Mechelen en Geel
Heb je je al eens volgende vragen gesteld? Hoe kan je jouw doelgroep snel bereiken? Hoe kan je jouw doelgroep je vinden? En LinkedIn én Instagram én Facebook, hoe moet ik daaraan beginnen? SEO SEA watte !? Als deze vragen wel eens door je hoofd spoken is dit traject echt iets voor jou!

Programma

Inleiding naar online vindbaar zijn naar starter + challengen 15/02/2023
De fundamenten van SEO/SEA 01/03/2023
Start-to-advertise 15/03/2023
Kiezen wat bij u past – Facebook, Instagram, LinkedIn, Email 29/03/2023

 

Tijdens dit kortlopende traject, gaan we dieper in op de topics over online vindbaar zijn als starter.
We starten met een spreker die de basics komt uitgeleggen en zij gaat jullie ook challengen op hoe online vindbaar jullie startup al is. Daarna gaan we leren over de fundamenten van SEO/SEA en hoe belangrijk deze begrippen nu eigenlijk zijn, want aan online vindbaarheid denken zonder SEO/SEA is onmogelijk. Hierna krijgen we een deepdive in het start-to-advertise, want om mogelijke leads binnen te krijgen, willen we op plaatsen zichtbaar zijn waar mogelijke klanten zoeken.

Tenslotte is er een sessie om te kiezen wat bij je past, want kiezen is niet verliezen, maar focus bepalen. Hierin ga je kijken waar je doelgroep aanwezig is en waar jij dus als ondernemer best ook aanwezig bent.

Praktisch

De sessies gaan telkens door op woensdagavond, afwisselend in het Voka kantoor van Mechelen-Kempen (tenzij de groep allemaal van 1 van de regio’s is, dan laten we het enkel in die regio doorgaan).

De sessies beginnen om 18 uuur, waarbij we eerst samen eten om rond 18.30 uur te starten met de sessie. Het verwachte einde is rond 21.30 uur.

Wat is inbegrepen?

In de € 75 kostprijs, zijn de 4 sessies inbegrepen (en het bijhorende materiaal van de workshops) + het eten voor de sessie. Dit traject is mede mogelijk gemaakt door VLAIO (het Vlaams Agentschap Innoverend Ondernemen), door deze steun kunnen we dit traject aan een verlaagd tarief aanbieden.

Meer informatie en inschrijven? Klik hier