Event

Meststof / Inspiratiesessie

Jeugdhuis De Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Meststof

Jonge ondernemers brengen hun verhaal. Hoe ging de bal aan het rollen? Wat waren ups & downs? En hoe gaan zij om met de COVID-19 maatregelen? Jij vuurt vragen af en gaat ongetwijfeld geïnspireerd naar huis.

Meststof vindt plaats in openlucht in de gezellige BAR à GOSSA – Zomerbar van Jeugdhuis De Vonk. Welkom vanaf 19u. Het eerste verhaal brengen we je om 19u30.

Jonge ondernemers aan het woord

Jozef Plevoets – Festicup / Thé Dansant

Jozef stuurde recent zijn opinie de wereld in waarin hij zich richt tot premier Wilmès. Hij stelt kritische vragen over de recente verstrengde maatregelen die de event-sector opnieuw – en volgens hem onterecht – hard raakt. Hoe kijkt hij tegen de toekomst aan? Dat hoor je tijdens meststof samen met zijn verhaal als ondernemer.

Zijn opinie lees je hier: https://bit.ly/30AGhxq

Robin van Genechten aka Wanton / Wanton Mastering

Robin zette zijn eerste stappen als deejay in Jeugdhuis De Vonk. Als ondernemer groeide hij in onze broeikas. Nu knokt hij aan zijn weg met snoeiharde deejaysets, voortreffelijke eigen tracks en het masteren voor anderen (en o zo veel meer). Hij bleef in deze crisis niet bij de pakken zitten. Je komt tijdens deze meststof-sessie te weten hoe.

Inschrijven

Meststof is gratis, maar inschrijven noodzakelijk.

Je kan individueel deelnemen of met je (werk)bubbel. We houden rekening met alle COVID-19 veiligheidsmaatregelen.