Event

Speeddate tussen student-ondernemers en ondernemers

Mechelen

Ondernemen doe je niet alleen! Connecteer als student-ondernemer met krakken in hun vak. Bepaal samen met een ondernemer je uitdaging en realiseer je ondernemersdoel!

Je bent gestart als student-ondernemer en je bent je onderneming aan het uitbouwen. Jij doet alles van A tot Z om je droom waar te maken. Soms heb je het gevoel dat je in je onderneming werkt, maar niet aan je onderneming. Maar denk eens even na: Wat zijn je doelen? Wat is je next step die jij wil bereiken? Dit is het moment om er als jonge ondernemer voluit voor te gaan. Connecteer met andere ondernemers en realiseer je eerste mini-droomdoelstelling!

We zoeken jou!

  • Ondernemende studenten die hun onderneming aan het uitbouwen zijn en daarin hun onderneming naar een next level willen brengen.
  • Je ervaring als student-ondernemer staat garant voor je motivatie. Het maakt dus niet uit of je Graduaat, Bachelor of fase 1-2-3-4 student bent.
  • Je wil je uitdaging om te groeien in je onderneming identificeren.
  • Je wil daarin je eerstvolgende doelstelling gaan realiseren.
  • Je wil je meer profileren als jonge ondernemer en connecteren met gelijkgezinde student-ondernemers en ondernemers.

Wie staat er voor je klaar?

  • ICE Cube, de ondernemerschapswerking van Thomas More hogeschool
  • UNIZO, de unie van zelfstandig ondernemers
  • Ervaren ondernemers die we met jou matchen

Tijdens deze eerste sessie ga je één op één in gesprek met een ondernemer in een vlotte speeddate. We gaan ervoor zorgen dat bij elke student-ondernemer de juiste ondernemer wordt gematcht.

Praktische info

Getriggerd? Registreer online. Inschrijven kan via deze url

Er zijn 4 gezamelijke sessies gepland op 21 november 2022, 15 februari 2023 (8u-10u), 30 maart 2023 (8u-10u) en 15 mei 2023 (14u-16u)

Vragen?

Neem contact op met Hanne Blockx

E: hanne.blockx@thomasmore.be

Certificaat

Neem je als student-ondernemer deel aan deze uitdaging, dan ontvang je bij het succesvol afronden een certificaat van de ondernemerschapswerking van Thomas More en UNIZO.