DSJ Design

Derre Evers, Senne Van Reusel en Jari Van de Vel studeren ‘Application Development’ aan de IT Factory van Thomas More in Geel. Daarnaast hebben ze ook een eigen bedrijf, DSJ Design, waarbij ze websites ontwikkelen voor klanten. In de toekomst willen ze ook application development als service gaan aanbieden.

Hun gouden tip voor studenten die net als hen willen beginnen met ondernemen? “Durf de sprong te wagen. De kosten om te starten als eenmanszaak zijn relatief laag, wat het laagdrempelig maakt om te ontdekken of het ondernemerschap wat voor jou is. Wordt het niks? Heel jammer, maar je hebt het dan ten minste geprobeerd.”

In aflevering 10 van onze Get Sh*t Done podcast vertellen de drie over de uitdagingen van het student-ondernemerschap en de toekomst van DSJ Design.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem