Lian Aarts

Lian Aarts is naast schakelstudent aan KU Leuven campus Geel ook student-zelfstandige. Met zijn onderneming AL Engineering print hij 3D onderdelen voor bedrijven én maakt hij verlichte horlogehouders.

Hoe zijn ondernemersidee tot stand kwam? Als jobstudent werkte hij voor de technische dienst van een vakantiepark, waar regelmatig diepvriesdeurtjes stuk gingen. Omdat het scharnier niet meer leverbaar bleek, besloot Lian er dan maar zelf eentje te ontwerpen en 3D printen.

Benieuwd naar Lians volledige ondernemersverhaal en de ondersteuning die hij kreeg via Startup 2440? Klik dan zeker eens door naar de video!

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem