Event

BAAS XS / Pril idee

Jeugdhuis De Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Startup 2440 slaat de handen in elkaar met BAAS!

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar jong en creatief ondernemerstalent in Geel. Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

Wat staat er op het programma?

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie.

Je kunt je inschrijven voor de hele week, voor bepaalde dagen of een enkele sessie!

DINSDAG 22 OKTOBER | PRIL IDEE

18:30 | Sessie: BUSINESSPLAN | door UNIZO

Je idee zweeft rond in je hoofd, maar krijgt elke dag wel een andere wending, insteek én je verandert constant van doelgroep? We zetten je idee op papier en bakenen het voor eens en voor altijd goed af. Wat is je meerwaarde, wie is je doelgroep, waar ga je geld aan verdienen en wat gaat je geld kosten? Dure woorden als business model canvas en value proposition zijn optioneel!

19:15 | Sessie: FINANCIEEL PLAN | door STREVER

Hoe maak je jouw idee financieel valabel? Wat is de slaagkracht van je idee? Hoe bouw je een financieel plan? Je leert het in deze sessie!

 

Naast het algemene programma van BAASxs GEEL kun je je ook inschrijven voor individuele BAAS BABBELS met de aanwezige partners.

De BABBELS gaan parallel door aan het algemene programma (18:30 – 21:00). Elke babbel duurt 15 minuten. Per partner zijn er enkele tijdsslots beschikbaar.

First come, first served!

DINSDAG 22 OKTOBER | PRIL IDEE

XERIUS – Als sociaal secretariaat biedt Xerius veel meer diensten dan enkel HR-diensten. Tijdens BAASxs kan je terecht bij Xerius met al je fiscale en juridische vragen rond ondernemerschap en je zelfstandige statuut.

UNIZO – Advies op maat draagt Unizo hoog in het vaandel. Zit je met persoonlijke vragen rond ondernemen en vind je nergens een pasklaar antwoord? Leg ze voor aan de Unizo-deskundige! Verder kan je ook je pril-ondernemersidee nogmaals aftoetsen met een expert!