Event

BAAS XS / Geen idee

Jeugdhuis De Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

Startup 2440 slaat de handen in elkaar met BAAS!

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar jong en creatief ondernemerstalent in Geel. Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

Wat staat er op het programma?

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie.

Je kunt je inschrijven voor de hele week, voor bepaalde dagen of een enkele sessie!

MAANDAG 21 OKTOBER | GEEN IDEE

18:30 | Sessie: FERTIELE GROND met VOKA

Je hebt een hoop interesses en misschien wel een passie, maar nog geen idee hoe je hier een onderneming uit kan maken? We denken samen na en gaan op zoek naar hét unieke idee, vertrekkende vanuit je eigen interesses!

19:15 | Sessie: INTRAPRENEURSHIP | door Thomas More Hogeschool

Je hebt (nog) niet de ambitie om je job op te geven en je eigen idee na te streven. Geen probleem, want je kan ook binnen je huidige werkomgeving aan ondernemerschap doen! Hoe? Kom even luisteren, en we vliegen er samen in!

20:15 | Inspiratie: FAALANGST? | HAVEN x Ambassadeurs

Vallen en opstaan, het hoort éénmaal bij ’t leven. In ondernemen hoort het er ook bij, al zijn’t de aanhouders die winnen! Laat je inspireren door doorbijters en hoe ze met de tegenslag omgaan.

 

Naast het algemene programma van BAASxs GEEL kun je je ook inschrijven voor individuele BAAS BABBELS met de aanwezige partners.

De BABBELS gaan parallel door aan het algemene programma (18:30 – 21:00). Elke babbel duurt 15 minuten. Per partner zijn er enkele tijdsslots beschikbaar.

First come, first served!

MAANDAG 21 OKTOBER | GEEN IDEE

VDAB – VDAB is veel meer dan enkel jobs jobs jobs. Je kan op maandag bij hen terecht voor al je vragen rond studeren en ondernemen, werkloos zijn en ondernemen, een eigen zaak starten zonder een vast inkomen, … you name it!

BRYO – BRYO is een onderdeel van VOKA dat zich focust op jongeren. Vanuit hun expertise kunnen ze je begeleiden in drie verschillende stadia van je proces: StandUp, StartUp en ScaleUp. Bij BAASxs kan je terecht met al je vragen rond ondernemerschap. Onzeker over je idee, bij wie moet je aankloppen, businessplannen? Bryo helpt je verder!