Event

Boost your business @Moktamee

Online
Ben je een ambitieuze (creatieve) ondernemer of student-ondernemer en ben je nog je weg aan het zoeken op een of meerdere vlakken van je ideevorming of bedrijfsvoering? Kom dan zeker naar onze namiddag vol workshops en praktische tips voor je creative skills, zakelijke bedrijfsvoering en praktische vaardigheden.
COVID-UPDATE: We hebben onze plannen voor Boost your Business aangepast. In plaats van een namiddag met 8 sessies, organiseren we 2 ervan online. De rest verschuift naar een latere datum. Wil je aansluiten bij de online sessies? Boek dan je ticket en ontvang de link. Je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de verdere plannen. Kan je er niet online bij zijn, maar wil je als eerste op de hoogte zijn van de verdere plannen? Meld je dan aan met het andere ticket.
PROGRAMMA donderdag 25 november – 13u-14u30
“Merkidentiteit”: scherp je verhaal aan, door Daphne d’Achard van brandcoach.nu – Snel tot de kern, een positionering die aansluit op de behoeften van de doelgroep. Dat wil toch iedereen? In deze workshop ontwikkelen we het verhaal van jouw onderneming waarmee je je doelgroep raakt. Ga de uitdaging aan en leer hoe je jouw bedrijf met slechts drie zinnen kunt omschrijven!
Ook presenteren we de unieke kansen voor internationale samenwerking in het Europese Worth partnership project en kunnen we je helpen om een zo krachtig mogelijke inzending te maken. Wie weet win je wel €10.000, coaching op maat en zichtbaarheid op top-events zoals de Milaan en Dutch Design Week.
DE VERDERE REEKS (data worden later ingepland)
Reeds toegezegde workshops:
– “Get (sh)it done!”: ondernemingsskills, door Hanne Blockx, ICE Cube, de ondernemershub van Thomas More Hogeschool
– “AlwaSocialis”: vertaal je merk naar een bruisende online zichtbaarheid, door Thomas Cloots van Alwagraafis, een reclamebureau uit Herentals dat merken en mensen connecteert met creativiteit.
– “Innovatrix”: geef je product of dienst vorm dankzij deze unieke tool van imec, door Jorik Van den Bosch en Thomas De Meester.
– “(Smartphone)fotografie”: het belang van goede foto’s voor je project of business, door Leen Braspenning van Studio Content.
– “Help, ik ben geen verkoper!”: waarom de beste verkopers geen verkopers zijn, door Dries Van Ackerbroeck, freelance sales&marketing expert.
– “Creatief denken”: Out of the box? Of gewoon ‘a bigger box’? door Thijs van Gerwen van Fama Volat.
– “Digitale zaakvoering”: Hoe zorg je dat je veilig en efficiënt je zaak digitaal op orde hebt? door Lode Smedts van SmedtsIT.