Event

ICE Donut Hackathon

Online
*

Een echt probleem! Jij kan het verschil maken vandaag, want wij denken dat jij samen met jouw team de wereld een stukje mooier kan maken met jouw oplossing voor het probleem dat je bij de start van de dag voorgeschoteld krijgt. Creëer impact, bouw mee, wij reiken tools aan!

Sterk teamwerk! Vorm zelf een groep van 4 of maak kennis met 3 andere toptalenten en brainstorm als een pro. Bedenk een fantastische oplossing en pitch voor de jury. Met falen en opstaan. Van vaag begrip tot idee. Gaat jouw team met de overwinning aan de haal? Wordt jullie idee werkelijkheid?

Met begeleiding! ICE coaches nemen je stap voor stap mee richting oplossing. De coaches leveren een flinke dosis inspiratie, jij gaat met jouw team creatief aan de slag en samen komen we tot een geweldige pitch. We inspireren. We laten je dromen. We verbinden. We doen je jouw grenzen verleggen.

Boeiend en plezant! Jij hebt nu al alles in je om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, er is geen speciale voorkennis vereist. Het wordt een boeiende dag met nieuwe inzichten, nieuwe mensen en dat nodige streepje fun is nooit ver weg. Join the club!

Wanneer: Zaterdag 12 maart
Tijdstip: van 9u00 tot 21u00
Waar: Online

Schrijf je hier in!