Bastiaan Quets

Bastiaan Quets (foto links) is samen met Mathias Vanuytsel en Zander Pelgroms oprichter van De Kosmo, een jongerencafé op de Markt in Geel.

het café is onderdeel van een groter project: Bamaza. Bamaza organiseert events met een hoek af op unieke locaties. Hiermee zet het project actief in op de buurt en biedt het een nuttige oplossing voor leegstand in de stad Geel.

Zo sloeg Bamaza de handen in elkaar met Kollektiv Productions uit Turnhout om als Koma BV de oude bloemmolens in Ten Aard om te toveren tot de bloeiende eventlocatie De Bloemfabriek.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem