Dries Augustyns

Dries Augustyns is alumnus Toegepaste Informatica aan Thomas More Campus Geel. Ondertussen werkt hij als Technical Architect bij Microsoft , maar in zijn vrije tijd is deze IT-guru altijd wel met een ondernemersproject bezig.

Zijn nieuwste uitdaging? ‘Plunk’, een e-mailmarketingplatform voor SAAS-bedrijven.

In 2022 sleepte Dries een felbegeerde More ICE Award in de wacht met zijn project Lancero, een IT platform om virale wachtlijsten op te zetten en te integreren in je eigen website.

Benieuwd hoe Dries de ondernemerschapsmicrobe te pakken kreeg? Beluister dan zeker eens aflevering 11 van onze Get Sh*t Done podcast op Spotify!

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem