Remi Dewaelheyns

Remi studeert elektromechanische systemen in avondschool aan Thomas More campus Geel en is daarnaast een gepassioneerde smid. Zijn passie voor lassen en smeden heeft hij omgezet in een eigen onderneming: rd.blacksmithing!

Remi maakt vooral poorten, balustrades en ander maatwerk, maar heeft ook een webshop waarbij hij wereldwijd hamers verkoopt. Zo mocht hij al exemplaren versturen naar Australiƫ, Canada en de VS.

Zin om zelf aan het smeden te gaan? Dan legt Remi je in een cursus graag de kneepjes van het vak uit.

Benieuwd hoe Remi op het idee is gekomen om als zelfstandige aan de slag te gaan en wanneer zijn ondernemingszin precies gestart is? Luister zeker eens naar aflevering 7 van onze Get Sh*t Done podcast.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem