Thomas Wuyts

Thomas Wuyts studeerde af aan Thomas More Turnhout als bewegingsdeskundige en begon tijdens zijn laatste jaar met twee medestudenten FitChro. Bij FitChro kunnen mensen met een chronische aandoening terecht voor fysieke en mentale training. Het doel? Een verbeterde levenskwaliteit voor leden op lange termijn.

Ondertussen is Thomas aan de slag als docent aan de hogeschool, maar zet hij FitChro samen met zijn twee compagnons verder in bijberoep.

Hoe ze op het idee kwamen om als zelfstandige aan de slag te gaan en wat hun ondernemingszin aanwakkerde ontdek je in aflevering 8 van onze Get Sh*t Done podcast.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem