Yarne Luyten

Yarne, die in hoofdberoep assistent-boekhouder is, speelt al sinds kinds af aan gitaar. Na gitaarlessen te hebben gevolgd en zijn diploma te hebben behaald, is hij ook zelf lessen beginnen te geven. “Ik heb 2 jaar lang gitaarlessen gegeven in Mol en dat vond ik fantastisch. Toen de zaak waar ik dat deed ermee stopte, vond ik dat dan ook heel jammer,” vertelt hij. Yarne bleef echter niet bij de pakken zitten en is vervolgens lessen beginnen geven aan familieleden. Omdat er ook van buiten zijn familie steeds meer vraag kwam, besloot hij in bijberoep een zaak op te starten: Luyten Yarne Music.

Al snel ging Yarne op zoek naar een geschikt pand voor zijn zaak. “Waarom Geel? Dat was een logische keuze omdat ik hier zelf woon en mijn cliënteel hier ook vandaan komt. Daarbuiten vind ik Geel een gezellige stad en heeft de Pas, waar mijn zaak gelegen is, een zeer goede ligging.”

Op Pas 157A kan je niet alleen muzieklessen volgen, maar ook muziekinstrumenten, partituren en toebehoren kopen. Verder kan je bij Yarne ook langskomen voor het onderhoud van instrumenten en organiseert hij zomerkampen voor jong en oud.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem