Lise Van Wunsel

Lise Van Wunsel studeerde Sport & Bewegen aan Thomas More Turnhout, is wielrenster en zette haar passie voor sport om in een zelfstandige activiteit: ze werkt als personal trainer bij Functional Training Academy.

Hoe ze dat allemaal wist te combineren? Ze spreidde haar studie over vier jaar in plaats van drie en startte als zelfstandige op onder het statuut van student-ondernemer.

Zie je het zelf ook wel zitten om al te ondernemen tijdens je studies? Kom eens op gesprek! De Startup 2440 coaches staan voor je klaar.

Benieuwd hoe Lise op het idee is gekomen om als zelfstandige aan de slag te gaan? En wanneer haar ondernemingszin precies is gestart? Luister dan zeker eens naar aflevering 6 van onze Get Sh*t Done podcast.

Bekijk andere Geelse starters

Lowieze Lenaerts

In a world full of soda, be kombucha! Lowieze Lenaerts, alumna bio-ingenieurs-wetenschappen aan de KU Leuven in Geel, maakte in haar laatste jaar kennis met de fascinerende friszure drank kombucha, een gefermenteerd drankje op basis van thee. De kombucha microbe liet haar niet meer los en via een postgraduaat ‘Innoverend ondernemen voor ingenieurs’ specialiseerde Lowieze zich […]

Stef Janssens

Stef Janssens, het gezicht achter STJArt, is een student geschiedenis met een passie voor tekenen en verhalen vertellen. Hij besloot zijn twee interesses te combineren en maakt strips met geschiedenis als startpunt. Ondertussen heeft Stef al twee eigen stripverhalen uitgebracht: Nooit meer oorlog en Alle grenzen voorbij. Stef kwam bij Startup 2440 aankloppen om zijn netwerk uit te […]

Ontdek nog meer starters van Geelse bodem